Geile verhalen

Voyeur verhalen in het openbaar

Mocht je denken ‘wat is in godsnaam voyeurisme?’ Dat ga ik je hier vertellen, voordat ik je alle details vertel over mijn eerste ‘voyeur’ ervaring gedurende mijn vakantie. De gedachte om seksueel geprikkeld te voelen bij het zien, bespieden of begluren van andere mensen in het openbaar, vond ik eerst maar raar. Maar gek genoeg, dat is wat ik regelmatig ervaar. Ongetwijfeld dat jij deze gevoelens ook kunt hebben. Het is tenslotte een gevoel. Je kan een gevoel niet aan of uit schakelen. Wel kan je bepalen wat je er mee doet.

Voyeurisme is het (on)bewust ervaren van seksuele lustgevoelens bij het zien, begluren of bespieden van andere mensen in het openbaar.

Het klinkt gek, maar denk maar eens na hoe vaak mensen zich opgewonden voelen als ze zien dat hun vrouw met jouw toestemming geneukt wordt door een ander of sterker nog… Mensen kijken naar andere mensen in het openbaar vol opwinding. Eigenlijk is het gewoon heel normaal. Voyeurisme is dan wel een extreme variant of misschien wel een lifestyle…

De meeste mensen zullen een opwindende gedachte meenemen naar huis. In dit verhaal bleef het daar niet bij. Mijn eerste echte ervaring als voyeur was in het bos, daar waar ik een jong stelletje in de Belgische Ardennen zag neuken. Het trok mijn aandacht. Ik liet me volledig leiden door mijn gevoelens. Mijn gevoelens van lust, opwinding en geiligheid. Hier vertel ik je mijn waargebeurde voyeur sexverhaal tijdens mijn vakantie.

Mijn voyeur verhaal

Op vakantie in de Belgische Ardennen. Het was donderdagochtend om 09.00 uur. Mijn auto geparkeerd bij een parkeerplaats aan de Ardennen. Ik ga te voet verder voor een lange wandeling in het bos. Het is verdacht stil. De zon schijnt. Lekker temperstuurtje, z’n 19 graden. Er is werkelijk niemand te bekennen in het bos. Omringd met bomen. Ik hoor het gekraak van het zand, bladeren en steden onder mijn voeten. Plotseling hoor ik een luid aanhoudend gekreun vanuit de verte. Ik besluit richting het gekreun te gaan. Net zoals jij weet jij precies wat dit is. Mijn lul wordt direct keihard bij de gedachte alleen al.

Als een voyeur stond ik erbij, net alsof ik VIP tickets had ontvangen voor de theatervoorstelling van Mary Poppins.

Ik loop z’n 3 minuten verder en ga als een ware spoorzoeker achter het geluid aan. Eindelijk, daar zie ik ze… een jong stelletje van rond de 20. Ze neuken in het bos. Ik stel me verdekt op achter een struik en besluit wat dichterbij te komen, want ik moet het beter zien. Ik stel me weer verdekt op achter een volle struik. De perfect plek, alsof ik VIP plekken zit van een voorstelling bij Mary Poppins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *