Geile verhalen

Lekker neuken op het strand!

Pijpen, aftrekken, neuken en gevingerd of gebeft worden op het strand en tussen de duinen. – Merel, 49 jaar.

Let op:
#1: Het zand in mijn kut is enigste minpunt, want dat schuurt mijn klit helemaal kapot.
# 2: Likken aan een stijve lul met zand erop kan ik jullie ook echt niet aanraden 😝🤤 (Hihi).

Lekker vingeren bij het naaktstrand 😎👆

Het is inmiddels quarantaine dag 19. Alleen loop ik op het strand. Het is zonnig, dus ik draag mijn shorts met open blousje en slippers. Zoals gewoonlijk wandel ik naar het naakstrand. Ik loop door de duinen en voel me steeds geiler en geiler worden. Ik heb zin in sex! Mijn vinger glijdt in mijn shorts naar mijn kale kutje. Ik begin mijn klitje te masseren en voel alle nattigheid al stromen. Een zee van kutvocht maakt mijn slipje doorweekt. Dit zit zo irritant. Ik duik de bosjes in om mijn slipje te verwijderen.

Terwijl ik mijn broekje uit doe zie ik een wild vreemde man mij begluren door de struiken van de duinen. Nog net 20 meter verder.

Ik kijk hem even aan en ga gewoon verder. Broekje uit en slipje weg. Ik sta even naakt en draai mijn kontje naar de vreemde meneer. Ik spreid mijn billen en betast mijn kutje met mijn vingers. Even vinger ik mezelf. ik kijk door mijn benen en zie hem toekijken met zijn broek omlaag en lul in zijn hand. Ik leg mijn stranddeken op het zand en lig op mijn rug met mijn benen gespreid.

Uitgebreid begin ik mezelf te vingeren terwijl hij toekijkt. Diep mijn vingers in mijn kutje.

Ik blijf mezelf vingeren totdat ik klaarkom. Ik heb mijn ogen dicht en plotseling zie ik de man nog geen 1.5 meter achter me staan. Je mag zelf verder invullen wat er gebeurde (hihi).

Aftrekken op het strand ✊💦

Terwijl ik net klaargekomen ben staat deze wild vreemde naast me op nog geen 1.5 meter afstand. Verstijft toe te kijken met zijn lul in zijn hand. “Doe dat is even niet!”. Hij schrikt terwijl ik dat zeg en laat zijn lul los bungelen.

Mijn ogen zijn gericht op zijn lul. Flink groot geschapen. Dat is het enigste wat ik kan denken.

Ik sta op en ga voor hem zitten op mijn knieen. Ik sla tegen zijn lul met mijn hand. “Au, auuuu! roept hij. Ik moet lachen en grijp zijn lul stevig beet. Ik begin met aftrekken. Stevige slagen en knijp hard in zijn stijve lul. Met mijn andere hand vinger ik mezelf. Nog geen minuut bezig voel ik zijn lullen kloppen. Ik voel dat hij bijna klaarkomt. De vreemde meneer staat verstijft toe te kijken hoe ik hem aftrek. Hij gaat op zijn knieen zitten en drukt mij achterover op mijn rug. Met beide handen ben ik mezelf nu aan het vingeren terwijl aan het aftrekken is.

Hij richt zijn lul op mijn gezicht en spuit gezicht en borsten helemaal onder.

Gehaast trekt hij zijn broek omhoog en vlucht ervandoor terwijl ik nog geen ben klaargekomen. Dat is toch niet normaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *